Rejestracja



Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ma ktoś konto na DH-Zone?
Autor Wiadomość
SzK Offline
Milczek
*

Liczba postów: 85
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 0
Lubień
Post: #1
Ma ktoś konto na DH-Zone?
Ma ktoś z was konto na dh? Potrzebuję kontaktu do użytkownika pietro123 (http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.p...&t=89382). Coś się na dh-zone zrypało i za nic nie mogę założyć konta a poszukuję coś taniego, w tym przypadku do obniżenia.
30.09.2013 18:27
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
side Offline
Rozmowny
**

Liczba postów: 126
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 0
okolice Opola
Post: #2
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
Mi też nie udaje się założyć konta na dh-zone.
01.10.2013 14:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TrzecieKolo Offline
For Fun Rider
***

Liczba postów: 808
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 13
Warszawa
Post: #3
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
Posłałem gościowi wiadomość, albo się odezwie od razu do Ciebie, albo da jakiś kontakt.

Już od paru osób słyszałem, że nie mogą założyć kont, to od czasu jak zmienili tam cały silnik strony.

For Fun - Blog rowerowy - blogmtb.pl
Kalais Studios - Grafik Warszawa - kalais.net
01.10.2013 15:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SzK Offline
Milczek
*

Liczba postów: 85
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 0
Lubień
Post: #4
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
Dzięki wielkie.
01.10.2013 20:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TrzecieKolo Offline
For Fun Rider
***

Liczba postów: 808
Dołączył: Jun 2011
Reputacja: 13
Warszawa
Post: #5
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
Spoko, na razie nie przeczytał wiadomości, a ostatnia wizyta to : 19.09.2013 13:01:20...

For Fun - Blog rowerowy - blogmtb.pl
Kalais Studios - Grafik Warszawa - kalais.net
02.10.2013 08:12
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
utros Offline
Zaglądacz

Liczba postów: 4
Dołączył: May 2013
Reputacja: 0
Wyry/Mikołów
Post: #6
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
ciastka trzeba wywalic i bedzie banglac...tak dla potomnych
10.10.2013 17:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filipecki Offline
Rozmowny
**

Liczba postów: 168
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 6
Kielce
Post: #7
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
Nie moge się ani zalogować ani zarejestrować.
Jakieś pomysły?
Ciastka czyściłem, sprawdzałem w Chrome, Mozilli, Safari i IE, na innym kompie to samo...
04.11.2013 15:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
side Offline
Rozmowny
**

Liczba postów: 126
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 0
okolice Opola
Post: #8
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
robiłem egzekli to samo i nic, więc też czekam na odpowiedź
04.11.2013 18:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
freaky Offline
Milczek
*

Liczba postów: 65
Dołączył: Jul 2013
Reputacja: 1
Legnica
Post: #9
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
Też miałem problem z logowaniem. Zrób tak:
- wejdź w jakikolwiek wątek z forum
- kliknij załącz PLIK
- strona przenosi Cię do zalogowania
- logujesz się, klikasz zapamiętaj mnie
- odsyła Cię do "My account"
- klikasz ponownie zaloguj
- klikasz w zakładkę forum i voila.
U mnie hula na Mozilli. Ponownie nie muszę się już w ten sposób logować, bo przy każdym wejściu na forum jestem już utomatycznie zalogowany.
05.11.2013 09:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
filipecki Offline
Rozmowny
**

Liczba postów: 168
Dołączył: Oct 2012
Reputacja: 6
Kielce
Post: #10
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
A u mnie wywala, że zła nazwa użytkownika lub hasło Big Grin
05.11.2013 19:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
timmy Offline
Rozmowny
**

Liczba postów: 106
Dołączył: May 2013
Reputacja: 3
spod Jawornicy
Post: #11
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
Uff, a myślałem, że to dotyczy tylko mnie Smile
Próbuję się skontaktować z niejakim grzwalcem, który jest z sąsiedniej wioski i szuka "klubu enduro".

Próbowałem na różnych przeglądarkach (chrome, firefox, ie, safari) i różnych systemach (windy i stary macos) i lipa.
A testy Captcha wybrali sobie takie, że cała moja rodzina musi się naradzać co artysta miał na myśli.
Widzę, że zaczęli wyjaśniać sprawę: http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=90228

Spoko, do NSDAP też nie dało się się zapisać w latach 1934-37 - uszczelniali system Sleepy

Nie ma to jak EMTB!

http://www.pinkbike.com/u/timmy00/buysell/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.11.2013 15:55 przez timmy.)
06.11.2013 09:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
side Offline
Rozmowny
**

Liczba postów: 126
Dołączył: Aug 2013
Reputacja: 0
okolice Opola
Post: #12
RE: Ma ktoś konto na DH-Zone?
timmy napisał(a):Uff, a myślałem, że to dotyczy tylko mnie Smile
A testy Captcha wybrali sobie takie, że cała moja rodzina musi się naradzać co artysta miał na myśli.

Ja po entym nieudanym teście zacząłem myśleć, czy naprawdę nie jestem botem, skoro nie mogę tego odczytać.
I w sumie dalej mi się nie udaje...
06.11.2013 09:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości